Vacatures en stages bij Buitenlandse Zaken

VACATURE DIRECTEUR BIJ DE ALGEMENE AFVAARDIGING VAN DE VLAAMSE REGERING BIJ DE PERMANENTE VERTEGENWOORDIGING VAN BELGIË BIJ DE EU (standplaats Brussel) (solliciteren tot 23 maart 2018)

Als directeur bij de Algemene Afvaardiging van de Vlaamse Regering in de Permanente Vertegenwoordiging van België bij de EU ben je verantwoordelijk voor het nastreven van een goede uitvoering van Vlaamse bevoegdheden en het bewaken van Vlaamse belangen binnen het Belgische Europabeleid. Voor deze job zijn weop zoek naar iemand die het Nederlands, Engels en Frans zeer goed beheerst. Daarnaast beschik je over de nodige kennis over de structuren, instellingen en bevoegdheden van zowel de Vlaamse overheid als de Europese Unie.

Interesse? Lees dan zeker de uitgebreide functiebeschrijving (bij selectiereglement) op Werken voor Vlaanderen

VACATURE ADJUNCT ALGEMEEN AFGEVAARDIGDE VAN DE VLAAMSE REGERING IN BERLIJN (solliciteren tot 28 februari 2018)

Als Adjunct sta je de Algemeen Afgevaardigde van de Vlaamse Regering bij in zijn taken als diplomatiek aanspreekpunt voor de autoriteiten ter plaatse. Je helpt mee bij het voorbereiden en begeleiden van missies van Vlaamse ministers, parlementsleden, kabinetsleden en ambtenaren vanuit Vlaanderen naar het ambtsgebied. Daarnaast is het van belang om de uitbouw en onderhoud van het internationaal netwerk te onderhouden. 

Voor deze job zoeken we iemand met brede kennis en een open mind. Kunnen samenwerking, netwerken en communicatie zijn zeer belangrijk in deze functie.

Interesse? Lees dan zeker de uitgebreide functiebeschrijving (bij selectiereglement) op werken voor Vlaanderen

WERKERVARING TEAM INTERNATIONAAL ONDERNEMEN (BRUSSEL)

De Cel Internationaal Ondernemen, bij het Departement Buitenlandse Zaken, biedt een voltijdse werkervaring aan tussen de 2 en de 6 maanden, voor master(-na-master) studenten in het kader van een stage of voor pas afgestudeerden.

pdf bestand2017 Werkervaring internationaal ondernemen (202 kB)

WERKERVARING DIENST CONTROLE STRATEGISCHE GOEDEREN (BRUSSEL)

De dienst Controle Strategische Goederen biedt voltijdse werkervaringen aan voor drie maanden, voor de periode tussen september 2017 en juni 2018, voor master(-na-master) studenten in het kader van een stage of voor pas afgestudeerden.

pdf bestand2017 Werkervaring dCSG (188 kB)

WERKERVARING TEAM MULTILATERALE ORGANISATIES (BRUSSEL)

Het team Multilaterale betrekkingen biedt een voltijdse werkervaring aan voor drie maanden, voor de periode tussen oktober 2017 en juni 2018, voor master(-na-master) studenten in het kader van een stage of voor pas afgestudeerden.

pdf bestand2017 Werkervaring Multilaterale organisaties (189 kB)