Vacatures en stages bij Buitenlandse Zaken

VACATURE BELEIDSMEDEWERKER ALGEMENE AFVAARDIGING VAN DE VLAAMSE REGERING IN PARIJS (solliciteren tot 9 februari 2018)

Als beleidsmedewerker bij de Algemene Afvaardiging van de Vlaamse Regering in Parijs, behartig je de belangen van de Vlaamse Regering, zowel voor het ambtsgebied Frankrijk als bij de OESO, de UNESCO en de Raad van Europa. Je neemt deel aan extern/internationaal overleg met o.a. andere regio's/lidstaten/organisaties/instellingen. Je bouwt een netwerk van relevante contactpersonen uit. Zo geef je, onder aansturen van de Algemeen Afgevaardigden in Parijs, invulling aan de diplomatieke opdracht in bilateraal en multilateraal kader. 

Interesse? Lees hieronder dan zeker de volledige functiebeschrijving. 

pdf bestandFunctiebeschrijving beleidsmedewerker Algemene Afvaardiging in Parijs (336 kB)

pdf bestandVacature beleidsmedewerker AAVR Parijs (177 kB)

docx bestandSollicitatieformulier beleidsmedewerker (56 kB)

VACATURE TEKSTSCHRIJVER BELEIDSCOMMUNICATIE (solliciteren tot 1 januari 2018)

Als tekstschrijver beleidscommunicatie vul je een coördinerende rol in m.b.t. het beantwoorden van parlementaire vragen binnen het departement BZ. Je biedt hierover advies aan je collega’s en bezorgt ontwerpantwoorden. Je adviseert de redactie over ontwerpen van toespraak voor de minister en verzorgt de berichtgeving via de website. Je staat in voor de verdere verzameling en correcte verwerking van informatie. Je bent verantwoordelijk voor de eindredactie en zorgt voor de nodige samenhang en eenheid van informatie. 

lees meer en solliciteer 

VACATURE ADJUNCT ALGEMEEN AFGEVAARDIGDE VAN DE VLAAMSE REGERING IN BERLIJN (solliciteren tot 29 december 2017)

Wil je graag mee vorm geven aan het internationaal beleid van de Vlaamse regering? Zie je jezelf als vertegenwoordiger en ben je goed in netwerken en communiceren? Ben je bereid om regelmatig van internationale werkplaats te veranderen? Dan is deze vacature misschien iets voor jou.

Interesse? Lees dan zeker de uitgebreide functiebeschrijving (bij selectiereglement) op werken voor Vlaanderen

WERKERVARING TEAM INTERNATIONAAL ONDERNEMEN (BRUSSEL)

De Cel Internationaal Ondernemen, bij het Departement Buitenlandse Zaken, biedt een voltijdse werkervaring aan tussen de 2 en de 6 maanden, voor de periode tussen oktober 2017 en december 2017, voor master(-na-master) studenten in het kader van een stage of voor pas afgestudeerden.

pdf bestand2017 Werkervaring internationaal ondernemen (202 kB)

WERKERVARING DIENST CONTROLE STRATEGISCHE GOEDEREN (BRUSSEL)

De dienst Controle Strategische Goederen biedt voltijdse werkervaringen aan voor drie maanden, voor de periode tussen september 2017 en juni 2018, voor master(-na-master) studenten in het kader van een stage of voor pas afgestudeerden.

pdf bestand2017 Werkervaring dCSG (188 kB)

WERKERVARING TEAM MULTILATERALE ORGANISATIES (BRUSSEL)

Het team Multilaterale betrekkingen biedt een voltijdse werkervaring aan voor drie maanden, voor de periode tussen oktober 2017 en juni 2018, voor master(-na-master) studenten in het kader van een stage of voor pas afgestudeerden.

pdf bestand2017 Werkervaring Multilaterale organisaties (189 kB)