Vacatures en stages bij Buitenlandse Zaken

EXAMEN VOOR ALGEMEEN AFGEVAARDIGDE VAN DE VLAAMSE REGERING IN HET BUITENLAND (solliciteren tot 15 mei 2018)

De Algemeen Afgevaardigde van de Vlaamse Regering is in het ambtsgebied het rechtstreekse, diplomatieke aanspreekpunt voor de autoriteiten ter plaatse. Het ambtsgebied kan één of meerdere staten omvatten en/of één of meerdere internationale organisaties.

Lees meer over de functie en solliciteer 

VACATURE MEDEWERKER LOGISTIEK BEHEER EN PROJECTONDERSTEUNING BIJ AAVR LONDEN (solliciteren vóór 4 mei)

Als medewerker logistiek beheer en projectondersteuning ben je verantwoordelijk voor de goede gang van zaken in de Algemene Afvaardiging van de Vlaamse Regering te Londen. Je verzekert de dagdagelijkse werking van het kantoor inclusief de inkomende en uitgaande post, staat in voor de bestellingen en voor de betaling van leveranciers, organiseert diverse evenementen en staat in voor de ontvangst van bezoekers en gasten, beheert de agenda van de Algemeen Afgevaardigde van de Vlaamse Regering en verleent ondersteuning aan de Algemene Afgevaardigde bij de behandeling van dossiers. 

pdf bestandFunctiebeschrijving voltijds medewerker Londen (419 kB)

pdf bestandVacaturebericht voltijds medewerker Londen (170 kB)

docx bestandSollicitatieformulier medewerker AAVR Londen (57 kB)

VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Algemene Afvaardiging van de Vlaamse Regering in Genève (solliciteren vóór 27 april)

Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor de goede gang van zaken in de Algemene Afvaardiging van de Vlaamse Regering te Genève. Je verzekert de dagdagelijkse werking van het kantoor inclusief de inkomende en uitgaande post, voert de courante boekhouding, volgt de facturatie en de financiële rekeningen op, staat in voor de bestellingen en voor de betaling van leveranciers, organiseert diverse evenementen en staat in voor de ontvangst van bezoekers en gasten, onderhoudt contacten en beheert de agenda van de Algemeen Afgevaardigde van de Vlaamse Regering van wie je de onmiddellijke rechterhand bent.

pdf bestandVacaturebericht_Administratief_Medewerker_GVA (173 kB)

pdf bestandFunctieomschrijving Administratief Medewerker GVA (616 kB)

docx bestandSollicitatieformulier medewerker GVA (57 kB)

WERKERVARING TEAM INTERNATIONAAL ONDERNEMEN (BRUSSEL)

De Cel Internationaal Ondernemen, bij het Departement Buitenlandse Zaken, biedt een voltijdse werkervaring aan tussen de 2 en de 6 maanden, voor master(-na-master) studenten in het kader van een stage of voor pas afgestudeerden.

pdf bestand2017 Werkervaring internationaal ondernemen (202 kB)

WERKERVARING DIENST CONTROLE STRATEGISCHE GOEDEREN (BRUSSEL)

De dienst Controle Strategische Goederen biedt voltijdse werkervaringen aan voor drie maanden, voor de periode tussen september 2017 en juni 2018, voor master(-na-master) studenten in het kader van een stage of voor pas afgestudeerden.

pdf bestand2017 Werkervaring dCSG (188 kB)

WERKERVARING TEAM MULTILATERALE ORGANISATIES (BRUSSEL)

Het team Multilaterale betrekkingen biedt een voltijdse werkervaring aan voor drie maanden, voor de periode tussen oktober 2017 en juni 2018, voor master(-na-master) studenten in het kader van een stage of voor pas afgestudeerden.

pdf bestand2017 Werkervaring Multilaterale organisaties (189 kB)