Vacatures en stages bij Buitenlandse Zaken

Oproep kandidaten werfreserve ‘Diplomatiek Vertegenwoordiger van Vlaanderen’ (solliciteren tot en met 6 november)

Het Departement Kanselarij en Buitenlandse Zaken is op zoek naar nieuw talent om Vlaanderen te vertegenwoordigen in het buitenland en bij de Permanente Vertegenwoordiging van België bij de EU in Brussel.

Spreekt werken in een internationale context u aan? Bent u gebeten om de belangen van Vlaanderen in het buitenland te behartigen? Bent u een geboren netwerker met een neus voor het detecteren van interessante opportuniteiten voor Vlaanderen? Behoort het verzamelen, analyseren en rapporteren van relevante informatie tot uw voornaamste troeven?

Lees hier meer over de functie in het selectiereglement. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

Bekijk het filmpje met meer info.

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER EN PROJECTONDERSTEUNER IN KOPENHAGEN (solliciteren t.e.m. 30 oktober)

Het departement is op zoek naar een administratief medewerker voor de nieuwe Diplomatieke Vertegenwoordiging van Vlaanderen voor Scandinavië. De vertegenwoordiging opent begin 2021 en zal gevestigd zijn in Kopenhagen.

Als administratief medewerker en projectondersteuner ben je verantwoordelijk voor de goede gang van zaken in de Diplomatieke Vertegenwoordiging. Je verzekert de dagelijkse werking van het kantoor (post, agendabeheer, boekhouding en facturatie, ontvangst gasten, ...). Je organiseert diverse evenementen, onderhoudt contacten met de andere diensten van de Vlaamse Overheid in het ambtsgebied, verleent ondersteuning bij de behandeling van dossiers, ... : kortom, je bent de rechterhand van de Diplomatiek Vertegenwoordiger. 

Lees meer over deze vacature en functie: 

pdf bestandVacaturebericht Administratief Medewerker Kopenhagen (65 kB)

pdf bestandFunctiebeschrijving administratief ondersteunend personeel Kopenhagen (117 kB)

docx bestandSollicitatieformulier medewerker Kopenhagen (70 kB)

OPROEP JONGERENVERTEGENWOORDIGER UNESCO 2020 - 2022 (reageren vóór 30 september 2020)

De Vlaamse Unesco Commissie (VUC) is op zoek naar een nieuwe ‘junior’ jongerenvertegenwoordiger die de komende twee jaar in samenwerking met de huidige ‘senior’ jongerenvertegenwoordiger zich wil inzetten voor de VUC en Unesco.

lees meer: pdf bestandVUC oproep jongerenvertegenwoordiger (136 kB)

STAGE BIJ AFVAARDIGING NEDERLAND (DEN HAAG)

De Algemene Afvaardigingen in het buitenland zijn steeds op zoek naar jong talent die het Vlaams buitenlands beleid in de praktijk wil ervaren! Ben jij masterstudent, in de laatste rechte lijn om je diploma te behalen en op zoek naar een boeiende stageplek voor 3 maanden?

De Algemene Afvaardiging van de Vlaamse Regering in Den Haag heeft nog een beschikbare stageplek voor de volgende periode: september - november 2021. Aanmelden kan door je CV en motivatiebrief te bezorgen via denhaag@flanders.eu

meer informatie op www.vlaandereninnederland.be